Samstag, 2. Juli 2011

Kohlrabi - Karotten - Gemüse



Hier kommt das Rezept: 


Zwiebel kleinschneiden 


in Öl anbraten 


1/2 Teel. Salz 


1 Handvoll Lauch 
(hab´ ich immer im Gefrierfach)  


Kartoffeln schälen 


klein schneiden 


Wasser dazugeben und ca. 10 Minuten kochen 


inzwischen Karotten schnippeln 


und dazugeben 


Kohlrabi 


in Streifen schneiden 


dazugeben und noch 5 Min. kochen 


mit *Papayapaste* und Salz abschmecken 


zerstampfen 


und genießen! 

Schmeckt alleine oder als Beilage zu Fleisch. 

Guten Appetit 

Eure Tina 

*

Mehr Leckeres findest du unter  *Rezepte*  hier im Blog! 


Kommentare:

  1. Look so yummy!

    Melow Yellow at my page,have a great week ahead!

    AntwortenLöschen
  2. looks delicious..

    http://mpr-spicesofmylife.blogspot.com/2011/07/orange-tuesday.html

    AntwortenLöschen
  3. I love carrots!
    thanks for joining Orange Tuesdays..

    AntwortenLöschen
  4. the ingredients looks so fresh!

    AntwortenLöschen
  5. Hi Tina,
    This is an awesome combination of vegetable flavor! I can almost taste this it looks so good. Thank you so much for sharing with Full Plate Thursday and sure hope to see you again real soon!
    Miz Helen

    AntwortenLöschen
  6. great choices for veggies, love it...and looks really delicious! visiting you from FTF, OT and YS. have a great week! :)

    AntwortenLöschen
  7. It looks so delicious! I remember my grandma making something very similar and I used to love it.

    Thank you so much for sharing it at Foodie Wednesday

    AntwortenLöschen
  8. Das sieht ja so lecker aus!
    Next week I'm on vacation -a great time to try it out:)

    AntwortenLöschen

♥lichen dank für eure lieben kommentare! ich freu´ mich ganz arg über jeden einzelnen!
thanx sooo much for all your lovely comments! i really appreciate every single word :)

♥ tina ♥