Sonntag, 10. Juli 2011

Kidneybohnen ...



... mit dem Handy getrimmt!




Kartoffeln und etwas Wasser dazugeben 
15 Minuten kochen 


1 Dose Kidneybohnen abspülen und einen Teil mit der Gabel zerdrücken. 
Dann wird die Sosse schön sämig! 


noch 5 Min. leicht kochen 


mit frischen (oder gefrorenen) Korianderblättern überstreuen 


Dazu passt Reis oder auch *Chapatis*. 

Indische Grüße

Eure Tina 

Kommentare:

  1. Oh man, da würde sich mein Darm mal wieder wundern.
    Mag die Bohnen sehr gerne, muß dann leider immer leiden...Blähungen :e

    GLG marianne :n

    AntwortenLöschen
  2. sabber!!!!!!! Muss ich unbedingt nachkochen!!!!
    GGGLG
    Claudi

    AntwortenLöschen
  3. Mmmhhh... Das IST lecker. Das weiß ich... Und: Gaaanz, gaaanz lieben Dank für den Riese-Link-Button! Du Süße!

    Herzliche ZandiGrüße...

    AntwortenLöschen
  4. Soyummy!

    Please take a peek at my Ruby Tuesday, thank you!

    AntwortenLöschen
  5. Hi Tina,
    This looks so delicious. I love reds beans and this is a great recipe to try. Thank you so much for sharing with Full Plate Thursday and hope to see you next week. Have a great week end!
    Miz Helen

    AntwortenLöschen
  6. delicious!!! i want some:) also
    Designer Blogs is doing a giveaway for a free button, if your interested come check it out!

    http://jaysonandashley.blogspot.com/2011/07/button-botton-who-wants-designer-blog.html

    AntwortenLöschen
  7. I think I'll have to try that - those are ingredients that are usually to be found here, or easy to come by in the grocery store. I think that cilantro is one of my favorite herbs.

    AntwortenLöschen
  8. That looks so delicious, Tina. Perfect comfort food...yummy. I love kidney beans.

    Thanks for sharing it at Foodie Wednesday. Hope you will come this week with another delicious recipe.

    AntwortenLöschen
  9. Hmm.. Lecker!
    Danke für's Linken bei {nifty thrifty sunday} letzte Woche!
    xoxo,
    Vanessa

    AntwortenLöschen
  10. This looks really delicious, and kidney beans are so good for you too! Thank you for sharing this post with the Weekend Roundup. Hope you will join in again this weekend too!

    AntwortenLöschen
  11. I just had dinner, Tina..and now am hungry again! I love beans and this is one of my favorite slow cooked recipes.

    Happy red hot monday!

    AntwortenLöschen
  12. Hi,
    that looks so delicious, visiting from RHM. Here is my entry http://adventurousjessy.blogspot.com/2011/07/red-hot-monday-7-my-favorite-swimwear.html

    AntwortenLöschen
  13. Kidney beans-- yum yum!!! :) Great photos!

    My reds for this week:
    Red Bench, Triz's Red TV Set
    Fiery Red Flowers in the Nightsky
    I hope to see you land on my pages! :)

    AntwortenLöschen
  14. Wow that made me hungry looking at the photos.. Come visit my red kitchen too at the House of Maria

    AntwortenLöschen
  15. I enjoy kidney beans, and this looks like a delicious way to prepare them. Thanks for sharing your recipe with the Hearth and Soul Hop.

    AntwortenLöschen
  16. Great pictures! Looks delicious.

    Thanks for sharing at the hearth and soul hop last week.

    AntwortenLöschen

♥lichen dank für eure lieben kommentare! ich freu´ mich ganz arg über jeden einzelnen!
thanx sooo much for all your lovely comments! i really appreciate every single word :)

♥ tina ♥